Ervaar dé nieuwe belevenis in haar wereld.

Of je nu komt voor een verandering of je blijft heerlijk jezelf; alles kan en mag! Bij ons in de stoel kun je genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Met iets lekkers erbij.

Ik ben Lida, jouw Master hairstylist! Sinds mijn 17e ben ik werkzaam in het kappersvak. Als haarstylist ben ik een aantal jaren werkzaam geweest bij enkele totaal verschillende kapperszaken en mocht ze met plezier van dichtbij meemaken. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan als kapster en uit elke kapsalon het positieve meegenomen.

Mijn eigen kapsalon!

Na vele voorbereidingen en een mooie verbouwing was het eindelijk zover om mijn eigen kapsalon in Musselkanaal te openen. Voor zowel mannen, vrouwen als voor kinderen vind ik het een uitdaging een mooi coupe te creëren. Wat ik super belangrijk vind, is dat je de aandacht krijgt die je verdient. Bij mij betekent dat 'met elkaar communiseren' en 'goed luisteren naar jouw wensen'.

Naast een gezellige sfeer is kwaliteit en kennis altijd aanwezig! Maandelijks, soms zelfs wekelijks, volg ik diverse look en learns, trainingen en workshops om goed op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en technieken. Ook op het gebied van visagie, persoonlijk kleuradvies en salonbelevingen om een complete en bijzondere salonervaring mee te geven aan jou als mijn klant. Je mag ons altijd je ervaringen of nieuwe ideeën laten weten om samen het beste uit Fabuleus Haaridee te halen.

Kom langs om dit zelf mee te maken